Cosmobeauty Barcelona 2019 també amb comptarà amb els nostres serveis.

Un any més, CosmoBeauty Barcelona, la fira de referència de tot l’Estat en estètica i perruqueria formada per Cosmobelleza i STS Beauty Barcelona, torna a comptar amb els serveis de desenvolupament web de WiPick Media.
WiPick Media Cosmobeauty Barcelona

Un any més, ens encarreguem de la gestió d’entrades i acreditacions per a personal autoritzat de la fira, i la gestió d’expositors amb una plataforma a mida, que ja va funcionar l’anterior edició, però que aquesta comptarà amb varies novetats i millores de seguretat i usabilitat.

La pròxima edició tindrà lloc el pròxim 6, 7 i 8 d’Abril de 2019 i tornarà a repetir l’èxit al recinte de Fira Barcelona Gran Via 2. WiPick Media ha dissenyat una nova plataforma interna per a l’organització per a gestionar els expositors, activitats i entrades vip al recinte, com per exemple la premsa, bloggers, influencers... Hem creat un sistema que permet registrar i controlar tot el personal de la fira i generar/descarregar les entrades pertinents. En aquesta edició hem millorat molt notablement l’estètica de la plataforma i la seva usabilitat, a la vegada que hem perfeccionat la seguretat general.

WiPick Media Cosmobeauty Barcelona

Des de WiPick Media et convidem a assistir al certamen i gaudir de les oportunitats úniques que trobaràs en aquesta fira per descobrir nous productes, noves marques i conèixer totes les tendències del pròxim any i les novetats que ofereixen les marques més importants a nivell nacional i internacional. A nosaltres segur que també ens podràs trobar per allà rondant!

  • Segueix-nos a les xarxes socials!