Aquesta web utilitza galetes de tercers. Si segueixes navegant per la nostra web, considerem que acceptes la nostra política de cookies. ENTESOS | Més informació

El COVID-19 no ens atura.

Tot i que la crisi global del coronavirus (Covid-19) ens està fent molt de mal a gran part de la societat, la nostra empresa no s’ha vist gaire afectada. D’ençà que vam iniciar la nova estratègia comercial a WiPick Media, els nostres tècnics poden desenvolupar el 70% del volum de la seva feina des de casa.

Els nostres serveis essencials no s’han aturat, tant l’assistència a empreses que poden treballar de forma remota, com el desenvolupament del dia a dia a l’Àrea Creativa.

Estimem que es pot desenvolupar el 70% de les tasques globals de la nostra empresa amb total normalitat. L’únic que s’ha vist aturat en la seva totalitat des de fa gairebé un mes, ha estat la fase final d’adequació de les noves oficines de l’Àrea Creativa de WiPick Media a Palafrugell (Baix Empordà).
WiPick Media Comercial

Per demostrar-vos que no s’atura l’activitat a la nostra empresa, hem actualitzat el nostre lloc web, la nostre imatge i les nostres xarxes socials, iniciant també noves campanyes digitals que tindran inici aquesta mateixa setmana.

Hem introduït nous continguts, nous serveis i us convidem a tots a visitar tota la pàgina, i trobar noves eines a la vostra disposició per a les vostres empreses.

Seguim al 100% en l’atenció telefònica i vía email. Els serveis que s’han quedat paralitzats han estat els que ens obliguen a personar-nos de forma física a les vostres empreses i oficines. També es veu afectada la venda d’equipaments, ja que podem patir retards importants en els lliuraments.

Agraïm als nostres clients de sempre la fidelitat i el suport que ens han brindat fins ara, i esperem mantenir l'excel·lent relació que tenim. Molta força, molts ànims i sobre tot, cuideu-vos i quedeu-vos a casa.

  • Segueix-nos a les xarxes socials!