Aquesta web utilitza galetes de tercers. Si segueixes navegant per la nostra web, considerem que acceptes la nostra política de cookies. ENTESOS | Més informació
adwords WiPick Media

Google Adwords: Pay per click

Amb Google Adwords pots tenir campanyes de “Pay per click” actives amb un crèdit controlat destinat, amb unes paraules i consultes concretes potencials, a fer un seguiment i a analitzar el seu rendiment i rendibilitat a temps real. No només saps quants i quins usuaris han clicat a l’anunci sinó si han arribat a convertir-se en client o no.

WiPick Media et guiarà en aquest procés i definirà tots els paràmetres necessaris per a les teves campanyes comercials a través del buscador de Google.

adwords WiPick Media

Publicitat en xarxes socials

També preparem campanyes de màrqueting online a mida i dirigides en cada cas al target de client analitzat, edat, estat, capa social, etc… i en funció d’aquest target de client potencial, recomanem l’activació de campanyes publicitàries en plataformes externes com són les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram, etc…

En aquest tipus de xarxes socials només recomanem invertir en publicitat si el producte/servei del client va dirigit a usuaris finals, no empreses, ja que el target d’usuaris d’aquestes xarxes són això, usuaris. En canvi si el client disposa de serveis/productes dirigits a altres empreses i/o professionals, recomanarem LinkedIn Ads.