Aquesta web utilitza galetes de tercers. Si segueixes navegant per la nostra web, considerem que acceptes la nostra política de cookies. ENTESOS | Més informació

La importància d’analitzar-ne els resultats.

L’analítica web tambe forma part de l’equip essencial d’una bona estratègia digital. Ens permet saber si una campanya publicitaria està funcionant i es compleixen les nostres espectatives, i en cas de no ser així ens permet redirigir-ne el procés i enfocar-nos al èxit.

Veurem quin és el volum de visites en temps real al teu lloc web, la procedència d’aquestes visites, quin suport i quin navegador utilitzen, quins hàbits tenen… i moltes dades més que ens seràn de gran ajuda per identificar les necessitats reals i l’evolució dels teus projectes.

Google Analytics WiPick Media

La informació és poder, empodera’t.

Nosaltres com a eina d’analítica web, utilitzem Google Analytics, instal·lat prèviament al domini del client i des de Google Analytics es realitza el tracking/anàlisi del trànsit al domini, sigui en estratègies SEO (posicionament web natural) com SEM (posicionament web patrocinat via pagament per clic – PPC).

Amb Google Analytics es pot realitzar el monitoratge a temps real (anàlisi i seguiment) de cada estratègia a internet, i això permet tenir una informació més real i actual de l’estat i resultats vigents en cada cas, fet molt important per a revisar l’evolució i poder reaccionar dins el procés de cada estratègia vigent, com pot ser una estratègia potent de Posicionament Google.

L’analítica web permet obtenir a temps real aquesta informació tan valuosa i, fins i tot, obrir nous camps, mercats i línies de negoci marcat per les tendències i tipologia del trànsit al domini de cada client, per exemple contemplant el comportament del trànsit de països aliens a l’estratègia inicial, que pot permetre descobrir noves oportunitats de negoci en aquest sentit. Òbviament, en aquest sentit és molt important disposar d’un disseny web ben optimitzat i parametritzat pels robots dels cercadors i comptar amb una potent estratègia SEO de Posicionament Google.