Aquesta web utilitza galetes de tercers. Si segueixes navegant per la nostra web, considerem que acceptes la nostra política de cookies. ENTESOS | Més informació
Community Management WiPick Media

La gestió integral experta i a mida de les xarxes socials.

Amb el coneixement de cada xarxa social i tot el que poden arribar a oferir als nostres clients, desenvolupem campanyes de màrqueting a mida aprofitant tot el seu potencial i arribant a clients potencials d’una manera més directa i eficaç.

Si cal, personalitzarem el perfil de la teva empresa, millorarem l’aspecte i l’ajustarem a l’estil de la campanya publicitària dissenyada per aconseguir millors resultats.

Per el dia a dia de la teva empresa a les xarxes socials, els nostres gestors seràn capaços de mantenir vius els teus perfils i proporcionar el contingut diari, setmanal o mensual que necessites.

Les funcions més rellevants d’un Community Manager

Hi ha dos funcions fonamentals que no poden ser passades per alt, una és la generació de contingut, i aquest ha de ser d’interès per els usuaris, original, i amb aquest elaborar campanyes de màrqueting específiques, promocions…

Per altra banda, la important funció de viralitzar i expandir aquesta informació, junt amb la interacció dels usuaris de la xarxa social, tant els que són usuaris del perfil del client com els que no ho son, amb la recerca de nous seguidors, gestió dels missatges, intercanvis amb altres perfils… No es tracta només de generar i publicar continguts, sinó de viralitzar i captar nous usuaris d’una manera constant.

Coneix les nostres tarifes més demandades de Community Management.


BASIC

AVANÇAT

PREMIUM

Creació de continguts No
Gestió del perfil 1 2 +3
Publicacions setmanals 2 4 7

40 €

60 €

90 €


* Preus sense IVA.

Fes el pas, dóna vida a les teves xarxes socials


CONTACTA AMB NOSALTRES
management WiPick Media