Qui som? D'on venim?

Un canvi d’estratègia comercial.

Som l’equip de l’antiga botiga d’informàtica “WiPick Media Computer Store”. Era situada al Barri de Sants a Barcelona. Després d’un èxit d’any i mig hem decidit fer un canvi d’estratègia comercial i dedicar-nos exclusivament a les empreses i autònoms, deixant el món de la venda al detall d’equips informàtics i telefonia.

Comptem amb experiència en el sector i també comptem amb fortes empreses que han apostat per nosaltres en el nostre passat com a botiga.

A data d’avui continuem desenvolupant la nostra feina amb la mateixa o més il·lusió que el passat Maig de 2017. Des de WiPick Media et convidem a formar part de la nostra família de clients i a estalviar en preu, no en qualitat.

Contacta amb nosaltres

WiPick Media, present arreu del territori

Tenim empreses d’arreu de Catalunya que treballen actualment i confien en els nostres serveis. Les nostres actuals àrees d’acció son el Baix Llobregat, Barcelonès, Maresme, Baix Empordà i Alt Empordà.

Ajudan's a pintar aquest mapa

No importa des de quin racó de Catalunya ens visitis, la teva empresa també mereix els serveis i els preus de WiPick Media.

SUMA'T A L'ESTALVI