Aquesta web utilitza galetes de tercers. Si segueixes navegant per la nostra web, considerem que acceptes la nostra política de cookies. ENTESOS | Més informació
Community Management WiPick Media

A WiPick Media també podràs gestionar campanyes d’email màrqueting. Una eina que ens permetrà arribar als teus clients a traves de correu electrònic, amb l’enviament de newsletters.

Si hi ha un canal amb un percentatge més elevat de la ràtio de conversió, aquest és l’email màrqueting. Nosaltres aquesta forma de promocionar-nos la recomanem com una eina principal i obligatòria en l’estratègia online de les marques i tots els negocis que volen tenir presència a internet.

Com que es tracta amb usuaris que ja coneixen la marca i han confiat en ella en algún moment, hem de tenir especial cura amb quin tipus de comunicació li enviarem, aportant continguts de valor i evitant enviaments que puguin considerarse “spam”, correu brossa.

El nostre equip, en base als teus interessos, prepararà aquesta campanya, la infraestructura i executarà l’acció en si.

Coneix les nostres tarifes d'email màrqueting.

Les tres necessitats més demandades a WiPick Media son les que et mostrem a continuació, en base a si el contingut l’haurà de crear WiPick o l’aporta el client.

20 €

30 €

45 €

Enviament de la newsletter Disseny de la newsletter Disseny + enviament de la newsletter

* Preus sense IVA.