Aquesta web utilitza galetes de tercers. Si segueixes navegant per la nostra web, considerem que acceptes la nostra política de cookies. ENTESOS | Més informació

Analitza i optimitza el contingut del teu web actual

De vegades pensem que tenim una web perfecte i moltes vegades no tenim éxit en el posicionament web als buscadors. Hi ha factors que determinen aquest èxit, com per exemple el temps que triga a carregar la teva pàgina web i el seu contingut, si aquest està adaptat a tots els suports i navegadors, si la programació és correcta o té aspectes i elements innecessaris…

Hi ha un conjunt de mesures que es poden prendre per millorar la teva web. Nosaltres analitzarem la teva web i et guiarem en un procés d’optimització de recursos i millorar la puntuació global d’eficiència de la teva web.

Recursos WiPick Media

Analitzarem el pes i dimensions de les imatges emprades al teu web, el contingut, els metas, els títols i les fonts, mirarem quin es el conjunt de coses que perjudiquen el teu web i ajudarem a corregir-lo.

L’objectu serà millorar la puntuació global del teu web, per tal de facilitar l’escalada als posicionaments dels buscadors, i així aconseguir una evolució més ràpida i efectiva del teu desenvolupament digital.

Posa’t en contacte amb els nostres professionals i reforça el teu desenvolupament digital com més aviat millor.