Aquesta web utilitza galetes de tercers. Si segueixes navegant per la nostra web, considerem que acceptes la nostra política de cookies. ENTESOS | Més informació
SEO WiPick Media

Generem continguts SEO estructurats.

El nostre equip redactarà el contingut de la teva web tenint en compte totes les característiques necessàries que calen amb l’objectiu de millorar el posicionament orgànic (SEO) de la pàgina.

El control dels títols de cada una de les pàgines de contingut, les descripcions que apareixeran als buscadors, el control de les meta-etiquetes, amb una estructura coherent i altres tècniques que afavoriran una bona comprensió dels textos per part dels navegadors.

SEO 2 WiPick Media

La importància del contingut en una estratègia SEO.

Per sobre de tot, Google prioritza que els seus usuaris quan busquen qualsevol cosa, els resultats siguin el més actuals possibles, originals, i que tinguin la màxima claredat possible.

Google pensa amb el que necessiten els seus usuaris, informacions clares, actuals i sobre allò que s’està cercant. És per aquest motiu que Google ha anat contínuament premiant i prioritzant les pàgines web i canals que generen aquestes dinàmiques de continguts, un esforç que a més, requereix inversions, temps i paciència.

El contingut SEO definirà la nostra posició a Google natural, sense pagaments de campanyes, aquests termes els classifiquem com posicionament orgànic.

Comença a millorar el posicionament de la teva pàgina web.