monitoritzacio servidors WiPick Media

Gestió i monitorització de servidors

Oferim control constant i anàlisi dels servidors per tenir controlada la seguretat del software, hardware i tenir controlades possibles falles de configuració o seguretat per a una actuació en conseqüència.Per a què monitoritzar els sistemes informàtics?

1. Podrem configurar alarmes que ens avisin quan alguna cosa no funciona correctament, i actuar en conseqüència.

2. Sabràs quin és el rendiment dels serveis, tant de la xarxa interna com del que ofereixes als teus clients.

3. Tindràs logs de tots els teus sitemes a temps real i així podràs millorar el manteniment del sistema i detectar comportaments inusuals o sospitosos.

4. Detectaràs ràpidament l’origen de totes les incidències.

5. Podràs ser escalable, gràcies a la monitorització de la teva plataforma sabràs quin és el seu creixement que necessites segons l’ús real dels sistemes. A través d’aquestes dades podrem avançar-nos i predir quan i com necessitarem més espai en els discos, augmentar la memòria o posar més servidors, o per el contrari adonar-nos que tenim plataformes sobredimensionades, mal gastades o sense ús.

6. Gràcies a la monitorització reduirem els costos, tal i com hem dit, saber la nostra necessitat real ens donarà poder de decisió a l’hora d’invertir o no en més infraestructura.

copia seguretat servidors WiPick Media

Còpies de seguretat de servidors

Es realitzarà un estudi de les dades que emmagatzema cada servidor i es proposen les diverses opcions per realitzar les còpies.
Segons la necessitat i quantitat de dades hi ha com a opcions...

- Còpies completes
- Còpies incrementals
- Còpies diferencials

T'interessa aquest servei?

Demana més informació sobre la gestió, configuració i monitorització de servidors i posa't en contacte amb el nostre equip amb el formulari.


Accepto la política de privacitat i condicions d'ús de la pàgina

Responsable: WiPick Media SL, sent la Finalitat: respondre consultes sobre productes propis, així com correus comercials. La Legitimació: és gràcies al teu consentiment. Destinataris: les teves dades es troben allotjades a les nostres bases de dades per a un únic ús intern. Podràs exercir Els teus drets d’accés, rectificació, limitació o supressió de les teves dades a info@wipick.cat. Per a més informació, consulta la nostra política de privacitat.