pagines web WiPick Media

Pàgines web corporatives i Landing Pages

Cada dia és més important tenir i potenciar presència a Internet. És una realitat que avui dia totes les empreses i petits negocis potencien la seva venda i creixement amb la incorporació de noves eines per donar-se a conèixer i arribar a nous clients.

No caldrà que tinguis coneixements informàtics per a tenir una pàgina web per al teu negoci o projecte personal. WiPick Media s’adaptarà a tu i et proporcionarà aquesta presència a internet que necessites.

Així doncs, oferim serveis de creació i manteniment de pàgines web d’empresa i serveis d’alta i gestió de Google Maps, Google MyBusiness i Google Search Console, per controlar el posicionament de la mateixa als buscadors online, i arribar a nou públic.Tarifes desenvolupament web

Opcions
BASIC
AVANÇAT
ENTERPRISE
PREMIUM
Idiomes 1 1 2 2
Formularis 1 2 4 il·limitats
Responsive si si si si
Seccions 5 8 15 il·limitades
Connectivitat RRSS si si si si
Alta Google Maps no si si si
SEO no no si si
Logotip no no si si
banners personalitzades no no si si
Newsletters 0 0 0 1
Orientacio comercial si si si si
Aclaracions legals no no no si
PVP 270 € 390 € 620 € 940 €

* PVP disseny web no inclòs al PVP del pla web, des de 69,95€ (IVA inclòs).

* PVP aclaracions legals 54,95€ (IVA inclòs).

T'interessa aquest servei?

Demana més informació sobre desenvolupament web i posa't en contacte amb el nostre equip amb el formulari.


Accepto la política de privacitat i condicions d'ús de la pàgina

Responsable: WiPick Media SL, sent la Finalitat: respondre consultes sobre productes propis, així com correus comercials. La Legitimació: és gràcies al teu consentiment. Destinataris: les teves dades es troben allotjades a les nostres bases de dades per a un únic ús intern. Podràs exercir Els teus drets d’accés, rectificació, limitació o supressió de les teves dades a info@wipick.cat. Per a més informació, consulta la nostra política de privacitat.