Busquem botigues col·laboradores

Si tens un establiment dins del sector de la informàtica i les telecomunicacions, pots oferir un nou servei de qualitat als teus clients i guanyar diners, alhora que també aconsegueixes nous clients. Nosaltres et proporcionarem la publicitat que necessitis tant al teu establiment com a internet.
Cowork WiPick Media

Nosaltres et formem i et preparem

Abans d’oferir els nostres serveis, l’equip de WiPick Media et formarà per saber com actuar davant dels teus clients. T’ajudarem a detectar les necessitats de cada client i saber oferir-li la millor opció. Podràs oferir una orientació que t’ajudarà a aconseguir venda d’aquests nous serveis, i sobre tot, aprendre amb nosaltres.

Les formacions són de una hora, dos com a molt i es fan de forma presencial en el teu mateix establiment. Serà necessari que disposis d’un ordinador, impressora i una connexió a internet, tant per a la formació com per a la venda dels teus serveis.

Pagaments

Al finalitzar un servei de reparació d’equips t’enviarem una factura del total de la operació, i els diners els rebràs a través de transferència bancaria.

De la mateixa forma, en els processos de desenvolupament web, un cop finalitzada l’entrega de la web al client t’enviarem una factura amb la totalitat de la teva comissió de venda, i aquesta també serà ingressada per transferència bancaria.


Quins requisits haurà de complir la teva botiga?

Només serà necessari que disposis d’un local comercial, un mostrador i que el teu local disposi de com a mínim espai per a un display roll-up, on s’informarà als teus clients dels nous serveis que pots oferir.

També és necessari disposar d’un ordinador a l’establiment amb connexió a internet i una impressora convencional amb escàner.

Quins serveis pots oferir en nom de WiPick?

Si ets a Barcelona ciutat, podràs oferir serveis de reparació de smartphones, tablets o ordinadors, ja siguin portàtils o sobretaula. També pots oferir serveis de desenvolupament web. En el cas de botigues fora de l’àrea metropolitana de Barcelona, poden oferir només serveis de desenvolupament web o màrqueting digital.

Quin benefici en treus com a col·laborador?

En el cas de les reparacions d’equips, tu decideixes el marge de benefici, doncs nosaltres et proporcionem un preu per a tu i en aquest cas el client no contacta ni coneix WiPick Media de forma directa ni indirecta.

En el cas de desenvolupament web, WiPick Media ja té uns preus marcats que no es poden modificar segons els plans que necessita el client, d’aquests plans segons quin escullin els teus clients, tindràs un marge prefixat de guany major o menor. En aquest cas el client sí que coneixerà WiPick Media, perquè realment la teva funció es limitarà a informar al client, orientar-lo i derivar-lo a la nostre Àrea Creativa.
Vols col·laborar?

Omple el següent formulari i ens posarem en contacte amb tu el més aviat possible.


Accepto la política de privacitat i condicions d'ús de la pàgina

Responsable: WiPick Media SL, sent la Finalitat: respondre consultes sobre productes propis, així com correus comercials. La Legitimació: és gràcies al teu consentiment. Destinataris: les teves dades es troben allotjades a les nostres bases de dades per a un únic ús intern. Podràs exercir Els teus drets d’accés, rectificació, limitació o supressió de les teves dades a info@wipick.cat. Per a més informació, consulta la nostra política de privacitat.