Xarxes Locals WiPick Media

Per a què tenir una xarxa privada?

Una intranet és un sistema de xarxa privada que permet compartir recursos entre els membres de la mateixa. A diferència d’internet, intranet és una xarxa privada, a la qual en l’àmbit d’una empresa, només hi tindran accés els seus treballadors amb els equips prèviament definits.

Connectar els ordinadors d’una empresa amb una xarxa intranet te grans avantatges, com per exemple el compartir arxius de treball fàcil i instantàniament, que tots els ordinadors de la xarxa facin servir una mateixa impressora o altres perifèrics...

Així doncs, utilitzant una intranet ens estalviem temps de carrega i descarrega d’arxius, costos i aparellatge. En altres paraules, una empresa amb els seus equips connectats entre sí estalviarà recursos i augmentarà la seva eficiència.

T'interessa aquest servei?

Demana més informació sobre la gestió, configuració i monitorització de xarxes i posa't en contacte amb el nostre equip amb el formulari.


Accepto la política de privacitat i condicions d'ús de la pàgina

Responsable: WiPick Media SL, sent la Finalitat: respondre consultes sobre productes propis, així com correus comercials. La Legitimació: és gràcies al teu consentiment. Destinataris: les teves dades es troben allotjades a les nostres bases de dades per a un únic ús intern. Podràs exercir Els teus drets d’accés, rectificació, limitació o supressió de les teves dades a info@wipick.cat. Per a més informació, consulta la nostra política de privacitat.